Wat is een escaperoom?

Escaperoom Vlieland is een ruimte binnen het gebouw van de winkel en galerie Vlieland Maritiem & Art met een spannend spel.
In dit spel bent u in de ruimte en probeert u en uw team binnen een bepaalde tijd het spel op te lossen. De kamer is voorzien van aanwijzingen en verborgen items. In de ruimte kunt u met uw intelligentie of misschien juist intuïtie de meeste raadsels oplossen. Lukt het jullie om op tijd het raadsel te ontcijferen en het geheim achter het Meesterwerk te ontdekken?

Worden we opgesloten in de kamer?

Nee! Het spel van deze escaperoom is zo ingericht dat u makkelijk weer uit de kamer kan. Er is geen slot op de deur en dat beïnvloedt het spel niet nadelig.

Hoe lang duurt een spel?

Het hangt heel erg van u en uw team af, maar u krijgt naast de uitgebreide uitleg maximaal een uur de tijd om het spel te spelen en de oplossing te vinden.
De uitleg vooraf en het napraten zijn dus niet in dat uur meegerekend.

Met hoeveel mensen kunnen we tegelijk de escaperoom spelen?

Wij adviseren om minimaal met twee mensen te spelen en maximaal met 6.

 

Zijn er speciale afspraken waar ik me aan moet houden?

Voordat je de escape room betreedt vragen wij je om mobiele telefoons, camera’s en eventuele overige bezittingen op te bergen in een afsluitbare locker. Alles wat je nodig hebt om de Escape Room te spelen, vind je in de escape room.